بلاگ| انتخاب نرم افزار کنترل مدارک مهندسی (DCC)

انتخاب نرم افزار کنترل مدارک مهندسی (DCC)

کنترل مدارک مهندسی به شرکت ها،در قالب کارفرما،مشاور یا پیمانکار کمک می کند تا علاوه بر استقرار یک مکانیزم نرم افزاری جهت رهگیری چرخه گردش مدارک مهندسی،فرایند دسترسی پذیری به اسناد مهندسی برای واحد های مختلف شرکت آسان شود.اغلب سازمان هایی که چرخه فعالیت آنها بر پایه پروژه می باشد،بیشترین متقاضیان نرم افزار های کنترل مدارک مهندسی هستند.
این نرم افزار ها،به کارشناسان و مدیران سازمان کمک می کنند تا مراحل تولید نرم افزار،رویژن های ایجاد شده،کامنت ها و پاسخ های کارفرما و همچنین یادداشت های ضروری مرتبط با تولید مدارک و اسناد مهندسی را همواره در اختیار داشته باشند و بر اساس آن،نیاز های پروژه و شرایط تصمیم به اقدام بر روی مدارک بگیرند.
سهولت دسترسی به اسناد از طریق شماره های اختصاصی،عنوان مدارک یا عنوان پکیج،واحد مهندسی تولید کننده و تاریخ های ضروری نیاز به استقرار چنین سامانه ای را در شرکت های مهندسی اجتناب ناپذیر می کند.
نرم افزار های کنترل مدارک مهندسی،در بازار با امکانات و چرخه های تا حدودی متفاوت در دسترس هستند اما بسیاری از شرکت های فنی و مهندسی ترجیح می دهند این نرم افزار را با توجه به نیاز های جاری و استاندارد های داخلی خودشان مورد استفاده قرار دهند.دلیل این مورد می تواند تفاوت نگاه تیم برنامه نویس در زمان توسعه نرم افزار به فرایند گردش مدارک مهندسی با نگاه مهندسی در شرکت های تولید کننده مدارک باشد.
از دیگر دلایل گرایش به پیاده سازی نرم افزار DCC اختصاصی،علاقمندی شرکت ها به داشتن سورس کد برنامه و امکان تغییر و توسعه در نرم افزار می باشد که در نرم افزار های آماده موجود در بازار در بسیاری از موارد امکان پذیر نیست.
هرچند،ذکر این نکته ضروری است که پیاده سازی نرم افزار اختصاصی نیز چالش های خود را دارد و نیازمند برنامه ریزی دقیق،مشخص نمودن کامل نیاز ها و تعامل با تیم توسعه نرم افزار می باشد و معمولا هزینه پیاده سازی نرم افزار های اختصاصی بیشتر از نرم افزار های تجاری سازی شده موجود در بازار می باشد.
نویسا،نرم افزار های اختصاصی  DCC  را بر اساس استاندارد ها و تجربیات شما طراحی،وپیاده سازی می کند و امکان توسعه نرم افزار را برای شما فراهم می نماید